lørdag 22. desember 2007

Endelig ferie!


Etter å ha jobbet 50 timer på de siste fem dagene har jeg nå endelig ferie. Foruten å ha jobbet ute med harvestmaskinen, jobbet jeg noen dager med planting av salathoder og blomkål. Da satt jeg og ei dame bak en traktor på en slags slede og plantet etter hvert som traktoren laget hull mens han kjørte. På en dag plantet vi rundt 15 000 blomkålspirer. Jeg var ganske stolt av meg selv da jeg etter tre dager så hele åkeren vi hadde plantet. Torsdag og fredag jobbet jeg på harvestmaskinen med å kutte salathoder og stable de ferdige boksene som salathodene ble plassert oppi. Selv om begge jobbene har vært helt ok her så var det veldig godt å ta ferie. Spesielt etter såpass lange dager den siste uken. Den første feriedagen (lørdag), skulle jeg prøve å finne julepresang til meg selv. Juleshopping i Stanthorpe er en dårlig miks. Jeg fant til slutt en shorts og en t-skjorte som blir julepresangen fra meg til meg i år. Jeg fikk også bestilt en frisørtime på julaften.

Det ble en kort oppdatering dette. Håper dere finner bildene interessante. Nå skal jeg feire jul med vennene mine her på hostellet. Ha en riktig god jul til dere alle sammen!

Øystein

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hei Øystein! Håper du har det bra down under. Heldige deg som har sol og sommer når vi har regn og 5 grader.. Ha en riktig god jul og et godt nytt år:-) Hilsen oss i Byggstien.

Kristin sa...

God jul igjen, Øystein! Idag er det Dagen, da..ting begynner å komme i boks..vi skal ha farmor og farfar her, det blir god gang, i hvert fall satser jeg på juletregang :-) :-D

Juleklem tante